Gå til innholdet
Bestill

Orkanger

ÅPNINGSTIDER

 

Verksted/Delelager/Karosseri: 
08:00 - 16:00 

Salg:
 
08:00 - 17:00 
(torsdag: 08:00 -17:00)
(lørdag): 10:00 - 14:00

VÅRT VERKSTEDKONSEPT


PERSONLIG SERVICETEKNIKER

Vi skal gjennomføre en omlegging fra tradisjonelt bilverksted til verksted med Personlig Serviceteknikere som har all kontakt med kunde, i tillegg skal vi jobbe i team på verkstedet. Denne omleggingen vil skje i løpet av utgangen av 2016.


Det skal føles trygt å levere fra seg sin bil på et av våre verksted. Derfor tilbyr vi deg som kunde en Personlig Servicetekniker som hjelper deg fra start til mål. Med Volvo Personlig Servicetekniker har du alltid en ekspert som kjenner din bil og vet hva den trenger. 

Å ha en person som tar ansvar for hele prosessen gjør ditt verkstedbesøk enklere, raskere og litt mer personlig. Din Personlige Servicetekniker tar i mot din henvendelse, utfører arbeidet, tar ansvar for mottakelse og levering, samt svarer på dine spørsmål rundt servicen eller reparasjonen som utføres. På den måten får du bedre innsyn og forståelse av arbeidet med din bil.

Våre dyktige teknikere arbeider i team - som i en racerbil pit stop - noe som betyr at de fleste tjenester vil bli ferdigstilt i løpet av timen. Så da kan du like godt bare vente og slappe av mens vi jobber.


Finn din Personlig Servicetekniker her >>

Tusenvis_av_nye_mil


VERKSTED


TUSENVIS AV NYE MIL

Det finnes bare én Volvo Originalservice – og den koster mindre enn du tror.

Ingen andre kan gi deg fri programvareoppdatering, servicetekniker som er ekspert på din Volvo, 24-timers telefontjeneste, veilhjelp og ekte Volvo Originalservice. Vi sørger for å kun bruke Volvo Originaldeler slik at din Volvo forblir en ekte Volvo med høy kvalitet, og oppdaterer bilens programvare slik at du får en litt "nyere" Volvo etter hver service.

Nå får du inntil 30% rabatt! 

30% rabatt på arbeid og deler på 2000 mod eller eldre. 15% rabatt på arbeid og deler på biler eldre enn 10 år.
(Gjelder ikke spesialpriser. Gjelder service, reparasjon og originale deler).

STEINSPRUT?
Vi bytter og reparerer din frontrute. Du får garantert kvalitet og fagkunnskap, Volvo Original frontrute og deler, samt kalibrering av sikkerhetssystemer i ruta. Det er meget viktig at du benytter deg av Volvo-merkeverksted for at kalibreringen av sikkerhetssystemer, kameraer og radar som sitter i frontruta blir gjort på riktig måte. Kostnaden ved bruk av Volvo-merkeverksted blir heller ikke større enn ved bruk av andre ikke-merkeverksted.

DEKKHOTELL OG HJULSKIFT

For å gjøre det litt enklere for deg, kan vi lagre hjulene dine når de ikke er i bruk. Vi utfører også hjulskift. 

Priser: Kr. 695,- per sesong for dekkhotell inkludert skrift, vask, kontroll og lagring.

SKADE, KAROSSERI OG LAKK
Vi har dyktige fagfolk som utfører skadereparasjon på din bil. Er uhellet ute, ordner vi alt for deg. 

 

EU-KONTROLL

EU-kontroll er en miljø- og sikkerhetskontroll som er pålagt alle bileiere å gjennomføre annethvert år for alle biler som er eldre enn 4 år. Som merkeforhandler, er vi spesialister på din biltype og kan garantere at du får en korrekt utført kjøretøykontroll. Ta kontakt med oss i dag for bestilling av time!

BILVASK
Innvendig og utvendig. Vi utfører grundig vask innvendig og utvendig på din bil.

 

LAKKFORSEGLING
Beskytte din lakk? Med Volvos lakkforsegling vil din lakk holde seg ripefri og blank mye lengre enn ved vanlig polering.

 

SKINNRENS
Vi hjelper deg med å vedlikehold av skinn! Volvos skinnrens bevarer nyhetsfølelsen og levelengden på ditt skinninteriør.


Finn din Personlig Servicetekniker her >>

Oppdatert