Gå til innholdet
Bestill

Frontrute/steinsprut

Hva dekkes av forsikringen?

Ved delkasko-, kasko- og totalforsikring er bilens frontrute, side- og bakvinduer, samt glasstak og takluker av glass forsikret. Verkstedet gir råd om hva som er best for bilen din; enten reparasjon eller skifte av glassruten. Skifte av glassrute er ikke bonusreduserende.

 

Volvo Original Frontrute

I nyere Volvoer er frontruten en viktig del av sikkerhetssystemene. Frontruten er utstyrt med antenne, kamera og laser. Herfra styres viktige funksjoner bak sikkerhetssystemer som Driver Alert, autobrems, avstandskontroll og trafikkskiltinformasjon. Hvis du må bytte frontrute på en Volvo som er utstyrt med kamera og laser, må du erstatte den med en som har de samme egenskapene som originalruten, og som er utviklet spesielt for din bilmodell. Bilens sikkerhetssystemer er nemlig svært sensitive overfor optiske toleranser, glasstykkelse og vekt.

Repareres skaden med Volvo Original frontrute og Volvo Original frontrutelim, kan du være trygg på at karosseriet beholder stabiliteten, og at ruten holder seg like sterk som da bilen din var ny.

 

Egenandel ved bytte av glassrute

Hvis du må skifte ruten er egenandelen 1 000 kroner, dersom du velger et autorisert Volvo-verksted. Velger du et annet verksted, er egenandelen 2 000 kroner ved bytte av rute. Ved reparasjon av glassrute er det ingen egenandel.

Vanlig egenandel dersom du ikke har Volvia forsikring.

Bestill time i menyen over, eller ta kontakt med din Personlige Servicetekniker!

ANNEN FORSIKRING:
VANLIG EGENANDEL
VOLVIA FORSIKRING: 
FRI EGENANDEL 

finn din personlige servicetekniker

Svein Nordskag

Svein Nordskag

Personlig Servicetekniker 41700545

Mikkel Høj Nielsen

Mikkel Høj Nielsen

Personlig Servicetekniker

Jan Otto Larsen

Jan Otto Larsen

Personlig Servicetekniker 47609822

Gerhard Sivertsen

Gerhard Sivertsen

Personlig Servicetekniker 41700546

Sindre Listaul

Sindre Listaul

Personlig Servicetekniker 41700548