Våre avdelinger

Nardo Bil Gruppen er et av Midt-Norges største bilkonsern med avdelinger i Trondheim, Steinkjer, Stjørdal, Orkanger, Kristiansund, Molde og Ålesund. Avdelingene forhandler profilerte merker som Volvo, samt Jaguar og Land Rover i Trondheim (Ranheim) og Polestar i Trondheim og Ålesund.

Trondheim

Velkommen til vårt moderne bilanlegg på Leangen. Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, og vi har bilverksted og delelager som står klart til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo og Polestar. I tillegg er Nardo Bil Trondheim Handover Center for Polestar med ansvar for utlevering av biler i Midt-Norge.

Se avdeling

Jaguar og Land Rover Trondheim

Vårt splitter nye anlegg på Ranheim i Trondheim er forhandler av Jaguar og Land Rover. I tillegg til å selge nye og brukte Jaguar og Land Rover, har vi også bilverksted og delelager som står klart til reparasjon eller vedlikehold av din bil.

Se avdeling

Steinkjer

På Steinkjer finner du oss i Molovegen 10. Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, og vi har i tillegg bilverksted som står klart til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo eller Polestar.

Se avdeling

Stjørdal

Nardo Bil Stjørdal holder til i Havnegata 12a. Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, og har i tillegg bilverksted som står klart til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo eller Polestar.

Se avdeling

Orkanger

På Orkanger har vi moderne lokaler på Bårdshaug Vest, i retning Hitra og Agdenes. Vi selger nye og brukte Volvo, og har i tillegg autorisert merkeverksted som står klart til vedlikehold av din Volvo eller Polestar.

Se avdeling

Kristiansund

Velkommen til Nardo Bil Kristiansund. Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, samt merkeverksted for Volvo og Polestar.

Se avdeling

Molde

Nardo Bil Molde holder til i et splitter nytt og moderne bilanlegg i Bilbyen (Hendenvegen 4). Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, samt merkeverksted for Volvo og Polestar.

Se avdeling

Ålesund

Nardo Bil Ålesund er en av sju stolte Volvoforhandlere i Nardo Bil Gruppen. Her har vi vært Volvoforhandler helt siden Automobilagenturet AS ble etablert den 09.01.1940. Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, og har i tillegg bilverksted som står klart til reparasjon og vedlikehold av din Volvo eller Polestar.

Se avdeling

Polestar Space Trondheim

Opplev det helelektriske bilmerket Polestar hos Polestar Space Trondheim eller Polestar Destination Ålesund. Service eller vedlikehold av din Polestar kan gjøres ved alle våre avdelinger.

Se avdeling

Polestar Space Ålesund

Polestar Space Ålesund finner du på Lerstadvegen 540, vegg i vegg med vår Volvo-avdeling. Besøk oss og finn ut hva det er som gjør bilene våre unike. Uansett om du bare er nysgjerrig eller en erfaren bileier, så står ekspertene våre klare til å hjelpe deg.

Se avdeling

Konsernadministrasjon

Vår konsernadministrasjon holder i Signalbygget ved Leangen Travbane (Travbanevegen 1). Her jobber 14 personer med alt innenfor økonomi, regnskap, markedsføring, IT og miljø og kvalitet for alle våre avdelinger.

Se avdeling