Våre avdelinger

Nardo Bil Gruppen er blant Midt-Norges ledende bilkonserner, med avdelinger som strekker seg fra Ålesund i sør til Rørvik i nord. Vi har en lang historie og betydelig erfaring som bilforhandler, og representerer hele seks premium bilmerker i vår portefølje: Volvo, Polestar, Jaguar, Land Rover, Lotus og XPENG

Mann i hvit t-skjorte foran mange biler hos en bilforhandler
Stort, moderne bilanlegg i solnedgang

Trondheim

Velkommen til vårt moderne bilanlegg på Leangen. Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, og vi har bilverksted, delelager og dekkhotell som står klart til reparasjon og vedlikehold av din Volvo og Polestar. I tillegg er Nardo Bil Trondheim handover center for Polestar med ansvar for utlevering av biler i Midt-Norge.

Se avdeling

Ranheim

Anlegget vårt på Ranheim i Trondheim er forhandler av Lotus, Jaguar, Range Rover, Defender og Discovery, samt et stort utvalg av bruktbiler. I tillegg har vi også bilverksted og delelager som står klare til reparasjon eller vedlikehold av din bil.

Se avdeling
Firekantet, grå bygning med biler parkert utenfor

Sandmoen

Velkommen til vårt nyeste anlegg på Sandmoflata. Vi er eksklusiv forhandler av XPENG i Midt-Norge og har i tillegg en stor bruktbilavdeling. Her fører vi brukte biler fra mange ulike merker. Alle biler hos oss leveres med tilstandsrapport og vår utvidede bruktbilgaranti.

Se avdeling

Steinkjer

Velkommen til Innherreds råeste bilanlegg! Du finner oss nå på Arve Skjeflos Vei 2A. Vi er forhandlere av nye og brukte Volvo, og her kan du oppleve drømmebilen i fantastiske omgivelser. Vi har også et topp moderne bilverksted som tar vare på din bil. Velkommen!

Se avdeling

Stjørdal

Nardo Bil Stjørdal holder til i Havnegata 12a. Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, og har i tillegg bilverksted som står klart til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo eller Polestar.

Se avdeling

Orkanger

På Orkanger har vi moderne lokaler på Bårdshaug Vest, i retning Hitra og Agdenes. Vi selger nye og brukte Volvo, og har i tillegg autorisert merkeverksted som står klart til vedlikehold av din Volvo eller Polestar.

Se avdeling
Stor, hvit bygning med mange parkerte biler utenfor

Kristiansund

Velkommen til Nardo Bil Kristiansund. Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, samt merkeverksted for Volvo og Polestar.

Se avdeling

Molde

Nardo Bil Molde holder til i et splitter nytt og moderne bilanlegg i Bilbyen (Hendenvegen 4). Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, samt merkeverksted for Volvo og Polestar.

Se avdeling
Stor, firekantet glassbygning
Bygning I glass med parkerte biler utenfor

Ålesund

Nardo Bil Ålesund er en av sju stolte Volvoforhandlere i Nardo Bil Gruppen. Her har vi vært Volvoforhandler helt siden Automobilagenturet AS ble etablert den 09.01.1940. Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, og har i tillegg bilverksted som står klart til reparasjon og vedlikehold av din Volvo eller Polestar.

Se avdeling

Otto Moe Rørvik

Velkommen til Otto Moe Rørvik! Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, og vi har bilverksted og delelager som står klart til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo og Polestar.

Besøk Otto Moe Rørvik

Otto Moe Namsos

Velkommen til Otto Moe Namsos! Vi er forhandler av nye og brukte Volvo, og har bilverksted og delelager som står klart til reparasjon eller vedlikehold av din Volvo og Polestar.

Besøk Otto Moe Namsos

Polestar Space Trondheim

Opplev det helelektriske bilmerket Polestar hos Polestar Space Trondheim. Service eller vedlikehold av din Polestar kan gjøres ved alle våre avdelinger.

Se avdeling
Grå Polestar
Hvit Polestar

Polestar Space Ålesund

Polestar Space Ålesund finner du på Lerstadvegen 540, vegg i vegg med vår Volvo-avdeling. Besøk oss og finn ut hva det er som gjør bilene våre unike. Uansett om du bare er nysgjerrig eller en erfaren bileier, så står ekspertene våre klare til å hjelpe deg.

Se avdeling

Konsernadministrasjon

Vår konsernadministrasjon holder til i Signalbygget ved Leangen Travbane (Travbanevegen 1). Her jobber 16 personer med alt innenfor økonomi, regnskap, markedsføring, HR, IT og miljø og kvalitet for alle våre avdelinger.

Se avdeling
Bygning i tre med mange etasjer langs motorvei