Bilselger

Slik er det å jobbe som bilselger hos Nardo Bil.

Lurer du på hvordan det er å jobbe som bilselger hos Nardo Bil?

Vi har tatt en prat med Katarina Andrea Bjørnø som er nybilselger hos Nardo Bil Trondheim!

Mitt navn er Katarina Andrea Bjørnø og jobber som nybilselger hos Nardo Bil Leangen (Trondheim). Arbeidshverdagen min går blant annet ut på å snakke med kunder som kommer inn i butikken vår, avtale kundemøter, booking av prøvekjøringer og systematisk oppfølging av nåværende kunder. I tillegg er det en stor fordel å bruke den kreative siden for å finne flere kunder og få de til å ta turen innom butikken.

Fra september 2020 til april 2021 tok jeg et nettstudie gjennom Bilakademiet. Her lærte jeg mye om blant annet salg/kundebehandling, økonomi, markedsføring, etikk og rettslære. Det å ha et fagbrev innen Bilakademiet var en god start på min karriere, og ikke minst en fin inngangsbillett når jeg skulle søke jobb.

Det å ha Nardo Bil som arbeidsgiver synes jeg er veldig bra, jeg har blitt tatt imot med åpne armer og med god støtte i ryggen hele veien. Her ønsker alle deg godt! Her i Nardo Bil blir man en del av en vinnerkultur, et team som jobber beinhardt for å nå målene sine sammen. Samtidig er det rom for å by på seg selv og skape gode minner.