Hvordan det er å jobbe som bilselger hos Nardo Bil?

Vi har tatt en prat med Katarina Andrea Bjørnø som er nybilselger hos Nardo Bil Trondheim!

Kvinne i hvit skjorte sitter ved høyt bord med lakkprøver i bakgrunnen

Mitt navn er Katarina Andrea Bjørnø og jobber som nybilselger hos Nardo Bil Leangen (Trondheim). Arbeidshverdagen min går blant annet ut på å snakke med kunder som kommer inn i butikken vår, avtale kundemøter, booking av prøvekjøringer og systematisk oppfølging av nåværende kunder. I tillegg er det en stor fordel å bruke den kreative siden for å finne flere kunder og få de til å ta turen innom butikken.

Fagbrev fra Bilakademiet

Fra september 2020 til april 2021 tok jeg et nettstudie gjennom Bilakademiet. Her lærte jeg mye om blant annet salg/kundebehandling, økonomi, markedsføring, etikk og rettslære. Det å ha et fagbrev innen Bilakademiet var en god start på min karriere, og ikke minst en fin inngangsbillett når jeg skulle søke jobb.

Vinnerkultur med gode kolleger 

Det å ha Nardo Bil som arbeidsgiver synes jeg er veldig bra, jeg har blitt tatt imot med åpne armer og med god støtte i ryggen hele veien. Her ønsker alle deg godt! Her i Nardo Bil blir man en del av en vinnerkultur, et team som jobber beinhardt for å nå målene sine sammen. Samtidig er det rom for å by på seg selv og skape gode minner.

To personer sitter i forsete av en bil og er på digitalskjerm
Kvinne sitter bak skrivepult og skriver på et tastatur