Livstidsgaranti på originale Volvodeler

Visste du at du har livstidsgaranti på originale Volvodeler?

Livstidsgarantien gjelder alle bildeler, som blant annet clutch, lykt, bremsedeler, slitasjedeler, styreenhet og hjullager. Forutsetningene for livstidsgaranti er at delen(e) må kjøpes og monteres hos et autorisert Volvoverksted i Norge.

Garantien følger eieren så lenge han eier bilen, og garantien gjelder ikke for deler solgt over disk (her gjelder fortsatt 1 års delegaranti). Garantien gjelder ikke tilbehør.

Garantidekning og garantiperioden

Garantiperioden gjelder så lenge den som kjøpte delen og fikk den montert på et autorisert Volvo personbilverksted i Norge, eier bilen.

Garantien gjelder hvis delen som er kjøpt og montert på et autorisert Volvo personbilverksted i Norge må repareres eller skiftes på grunn av fabrikasjonsfeil. Reparasjon eller skifte av delen utføres kostnadsfritt hos et fritt valgt autorisert Volvo personbilverksted i Norge.

Garantien gjelder ikke for bytte som følge av normal slitasje, feil bruk eller at service- og vedlikeholds intervallet ikke er fulgt og dermed direkte eller indirekte årsak til defekten.

Forbrukere har uavhengig av garantiens vilkår, begrensninger og varighet en lengste reklamasjonsfrist etter Forbrukerkjøpsloven på 5 år. Reklamasjon etter garantien gjøres gjeldende ved at bilen leveres for utbedring på et Volvoautorisert verksted.

Bildel
Mann lyser ned i motor på en bil på bilverksted