Nardo Bil har inngått agentavtale med XPENG

XPENG sine nye bilmodeller byr på det meste av det den norske bilkjøperen er ute etter: God plass, høy ytelse og lang elektrisk rekkevidde i en premium innpakning- til en svært konkurransedyktig pris.

 

Hvit Peng foran mur med sitatet "Xpeng G9 - årets gedigne overraskelse" fra elbil24.no i april 2023

XPENG Motors er et av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. De er kjent for å produsere biler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG skal forme fremtidens mobilitetsopplevelse gjennom intelligente løsninger, teknologi og data.

— Vårt samarbeid med XPENG forsterker vår tilstedeværelse i Trondheim og Midt-Norge markant. Bilene har gjennomgående premium kvalitet, og de tekniske løsningene er på et svært høyt nivå. Vi mener at kvalitet og meget konkurransedyktige priser vil gjøre XPENG til en suksess i markedet.

Rune Wang-Henrichsen
konsernleder Nardo Bil Gruppen

Grønn Peng P7 på grønn slette i solnedgang

XPENG G9 og P7 – to modeller skreddersydd for det Norske markedet.

XPENG G9

XPENG G9 er omtalt som en av de mest spennende elbilnyhetene i år. Dette er en premium SUV som kommer i tre ulike varianter, der alle er særdeles velutstyrte. Som hos alle biler finnes det tilvalg, men det meste er inkludert.

G9 med tohjulsdrift og standard rekkevidde starter på kr 536 275,-. Performance-utgaven med firehjulsdrift og rekkevidde på 520 km starter på kr. 677 925,-

Tekniske data:

  • 0-100 km/t: 3,9 sekunder (Performance)
  • Opptil 570 km rekkevidde
  • Lengde: 4,9 meter
  • 5 minutter lading gir deg 100 km rekkevidde

Les mer om XPENG G9 her!

Interiøret i Xpeng G9 med brune skinnseter
Dashbordet til XPeng G9 med digitale skjermer
Interiøret i XPeng G9

XPENG P7

En elegant, sportslig sedan som kjennetegnes av et utpreget aerodynamisk design. Her får du panaromasoltak og du kan velge mellom flere farger og versjoner tilpasset deg og dine behov. Liker du det ekstra sportslig velger du XPENG P7 Wing Edition som har vingedører.

Innvendig er du omgitt av luksuriøse sportsseter med varme og ventilasjonsfunksjoner. Mediesystemet XOPERA er imponerende og gir deg en lytteopplevelse utover det vanlige.

Hvitt bilsete i skinn
Grønn XPeng P7 utenfor moderne, hvitt bygg
Dashbord i en Xpeng P7 med stor digital skjerm

P7 RWD Long Range  starter på kr. 439 900,- Performance utgaven med AWD starter på kr. 479 900,-. Velger du Wing Edition AWD starter prisen på 649 900,-.

Tekniske data:

  • 0-100 km/t: 4,1 sekunder (Performance)
  • Opptil 576 km rekkevidde (Long Range)
  • Lengde: 4,89 meter
  • Lader batteriet fra 10% til 80% på bare 29 minutter

Les mer om XPENG P7 her!

— Bilbransjen er i rask utvikling og endring. Vi er en markant aktør i Midt-Norge og det er viktig for oss å kunne tilby biler i alle prisklasser til enhver tid. Partnerskapet med XPENG gir oss en økt bredde på grønne drivlinjer, noe vi vet kundene setter pris på.

Rune Wang-Henrichsen
Konsernleder Nardo Bil Gruppen

Nytt XPENG showroom på Sandmoen

Vi gleder oss til å ønske fremtidige XPENG-kunder til vår nye fysiske butikk i løpet av sommeren, men vi vil også tilby bilene i vår døgnåpne digitale butikk her på nardobil.no.

Fredrik Wilberg (45) har åtte års erfaring fra Nardo Bil og er nå valgt til å lede XPENG-satsningen. Vi er nå i gang med å bygge organisasjonen som skal gi deg gode opplevelser gjennom rådgivning og god service.

Avdelingen er nå under modernisering og oppussing. Vi planlegger for åpning mot sommeren og vi gleder oss til å vise deg det store utvalget av både nye- og brukte biler. Selv om avdelingen ikke er offisielt åpnet vil vi snarlig åpne for visning og prøvekjøring av G9 og P7.

Les mer om XPENG her!

Hvit Xpeng G9 parkert på grusvei
Tre barn ligger i bagasjerommet til en hvit Xpeng G9
Hvit Xpeng utenfor hus med en familie på vei inn i bilen.

— I tillegg til å være showroom for XPENG skal avdelingen på Sandmoen markedsføre brukte biler fra mange ulike merker. Det å både tilby nye XPENG-biler, sammen med brukte biler uavhengig av merke, mener vi er en god kombinasjon. Samtidig som vi blir fullverdig XPENG-agent kan vi tilby en sømløs kundeopplevelse hvor vi tar kundens eksisterende bil i innbytte.

Fredrik Wilberg
Daglig Leder XPENG

— Fremtiden rykker stadig nærmere, den skal vi være en del av.

Hilsen oss i Nardo Bil

Her finner du oss:

Adresse: Sandmoflata 2, 7093 Tiller
Telefon: 93919190
E-post: sandmoen@nardobil.no

63.3318376,10.3577153,11
Grønn Xpeng P7 på med baksiden mot kamera på grønn slette i solnedgang. Mann står på siden av bilen med arm på en dør.