Nardo Bil søker salgssjef for bruktbil på Leangen

Kan du lede et team og skape engasjement og samarbeid rundt deg?

Hvis svaret er ja, og du i tillegg trigges av kjøp og salg av bil må du henge med videre.

 

Søknadsskjema
To menn står i en bilforhandler og ser på et hefte

Nå er vi på utkikk etter ny salgssjef til vår bruktbilavdeling på Leangen. Fredrik Wilberg, som har stillingen i dag, skal videre til vårt nye bruktbilsenter på Heimdal. Er du hans etterfølger?

Dine ansvarsområder

I denne stillingen vil du drive en av Midt-Norges største bruktbilbutikker. Som en stor, synlig og innovativ bilforhandler er Nardo Bil en merkevare i seg selv. Dine ansvarsområder vil i korte trekk omfatte:

 • Salgsledelse og utvikling av eget team
 • Innkjøp, prising og markedsføring av bruktbiler
 • Videreutvikle bruktbil som fagområde

Hvem er du?

Vi ser etter deg som brenner for ledelse og som motiveres av at teamet ditt lykkes. Du har et oppriktig ønske om å bli kjent med dine medarbeidere og bygge tillitt gjennom dialog og åpen kommunikasjon. Ved å lede, motivere og veilede skaper du resultater sammen med andre.

Prosessene i bruktbilfaget er kjent for deg og du har erfaring med bilregnskap og bilsalg.

Arbeidet du leverer er av høy kvalitet. Du og ditt team representerer trygghet, erfaring og kunnskap. Kunden skal kunne få levert bruktbil fra oss usett, og bli fornøyd.

Et par ting er vi helt sikre på – du er arbeidsom, har stå på vilje og energi.

— Å være salgssjef for bruktbil er en levende og spennende jobb. Hos Nardo Bil er det alltid energi på huset og arbeidsdagene går fort.

Fredrik Wilberg
Nåværende salgssjef for bruktbil Leangen

Hvordan ser arbeidsdagen ut?

Bruktbilavdelingen tar innbytte av alle bilmerker, som selges videre på vårt nyåpnede bruktbilsenter. Det betyr at du vil jobbe bredt i markedet. Selve bruktbilsalget på Leangen består av biler fra Volvo og Polestar. Avdelingen fører alt fra Volvo V70 til dagens nyeste modeller.

Nedslagsfeltet er stort og gjennom bruktbilavdelingen kan du knytte nye Volvo-kunder til Nardo Bil. Volvo er et Premium-merke. Bilene på Leangen representerer trygghet og sikkerhet. For å kunne gi kunden den beste bruktbilen er Nardo Bil Volvo Selekt forhandler. Det innebærer at en Volvo-tekniker gjennomfører en visuell og teknisk kontroll av bilen. Alle våre bruktbiler leveres med nybilgaranti på 7 år eller 150.000 km.

Teamet ditt vil bestå av dyktige og erfarne selgere. Sammen skal dere utvikle bruktbiltjenesten, fra finansiering til forsikring og tilbehør. Som salgssjef for bruktbilavdelingen evner du å motivere hele teamet til å jobbe systematisk med oppfølging av kundeporteføljen.

Store deler av salgsreisen foregår digitalt. Du forstår hvilke nøkkelelementer som gjør Nardo Bil til kundens foretrukne bruktbilleverandør. Samtidig er du åpen for å lete etter nye forretningsmuligheter.

Mann sitter på skrivepult foran to PC-skjermer
Mann går forbi en grå Volvo inne i en bilforhandler

Hvorfor skal du velge Nardo Bil?

Som salgssjef for bruktbil på Leangen ansettes du i Nardo Bil konsernet. Vi er forhandlere av Jaguar, Volvo, Land Rover og Polestar. Med ni avdelinger og 280 ansatte er Nardo Bil blant de største bilforhandlerne i Midt-Norge. I år fyller vi 40 år og omsetter for ca. 2,5 mrd. kroner.

Salgssjefene fra alle våre bruktbilavdelinger drar veksel på hverandre. Sammen utgjør dere et forum av fagkyndige ledere som vil utvikle bruktbilvirksomheten i konsernet.

Nardo Bil er en trygg og dynamisk arbeidsplass, i medgang og vekst. Her utvikler firmaet og ansatte seg sammen. Karrieremulighetene er gode – for å styrke nettopp din kompetanse tilbyr vi blant annet personlig lederskole.

Kundemassen er stor og det er høyt tempo hos oss. Eksempelvis hadde verkstedet vårt 22.000 besøkende i fjor. En nøkkel til suksess er samarbeid på tvers av organisasjonen, og at vi alle trekker i samme retning.

Vi har gode lønnsbetingelser for riktig kandidat.

Alltid gode opplevelser

For å levere topp kvalitet til alle våre kunder legges det ned en betydelig innsats hver eneste dag. Vi ønsker å være en nytenkende og offensiv bilforhandler. Derfor møter vi våre kunder som gjester. Både nybil- og bruktbilkunder får sin personlige servicetekniker, som tar seg av kundemottak, service, reparasjon og gjennomgang av bilen.

Mange velger å vente hos oss når bilen er på service. Det gir oss muligheten til å komme tett på kunden. I dette møtet skal vi være et godt vertskap som er dyktige med folk.

Dette er Nardo Bil – alltid gode opplevelser.

Søknadsskjema

 

Om denne stillingen

 • Arbeidsgiver
  NARDO BIL AS, Tungavegen 2, 7047 Trondheim
 • Nettside
  https://nardobil.no
 • Arbeidsplass
  Trondheim
 • Tittel
  Salgssjef bruktbil
 • Sektor
  Privat
 • Stilling
  Fulltid
 • Omfang
  Fast
 • Antall stillinger
  1

Kontaktperson

 • Tore Evjen
  Daglig leder
 • Mobil
  930 56 732
 • Mail
  tore.evjen@nardobil.no