Våre ambassadører

Niklas Dyrhaug var vår første Nardo Bil-ambassadør tilbake i 2013. Gjennom årene har vi fått flere ambassadører på laget, og det er vi stolte av.

Vårt mål er å støtte opp skiløpere som ikke nødvendigvis har hatt sitt gjennombrudd i skisporet. På veien har flere nådd toppen – derfor består ambassadørteamet av både lovende og etablerte løpere.

Mann står bak en svart Volvo med bagasjeluken åpen i vinterlandskap

Didrik Tønseth

Nardo Bil ambassadør siden 2015

Didrik har vært samarbeidspartner med Nardo Bil siden 2015. Gjennom årene har vi latt oss fascinere og inspirere av hans nysgjerrighet og enorme gjennomføringsevne.

Kjører Volvo XC60.

Mer om Didrik
Even Northug holder et par ski foran en svart Volvo

Even Northug

Nardo Bil ambassadør siden 2023

Northug-navnet fører med seg enorme forventninger. Yngstebror Northug har fått sitt definitive gjennombrudd som 28-åring. På vei mot toppen har Even vist en imponerende tålmodighet og trygghet.

Kjører Volvo V60.

Mer om Even
Kvinne (Anne KJersti Kalvå) holder et par langrennski foran en bil i vinterlandskap

Anne Kjersti Kalvå

Nardo Bil ambassadør siden 2016

Anne Kjersti er selve symbolet på at hardt arbeid betaler seg. 31 år gammel har hun gått seg rett inn i verdenstoppen, med et foreløpig høydepunkt da hun gikk inn til VM-gull som ankerkvinne for Norge under stafetten i VM i Planica i 2023.

Kjører Volvo C40.

Mer om Anne Kjersti
Mann /Emil Iversen) smører ski bak bil med bagasjerommet åpent

Emil Iversen

Nardo Bil ambassadør siden 2018

Emil er en skiløper med hjertet utenpå drakta. Han er offensiv og uredd, både i og utenfor løypa. I Nardo Bil er vi stolte av å kunne samarbeide med Volvo-entusiasten fra Meråker!

Kjører Volvo XC90.

Mer om Emil
Jente holde langrennski og staver foran en sort bil

Julie Myhre

Nardo Bil ambassadør siden 2018

Julie har fininnstilt siktet på Ski-VM i 2025. Veien dit går via utallige treningsturer i Bymarka, hvor tankene går til et fullsatt Granåsen. Mellom øktene blir diagonalgang og staking i skiløypa avløst av to rette og en vrang med strikketøyet.

Kjører Volvo V90.

Mer om Julie
Niklas Dyrhaug holder et par langrennski og staver foran en sort bil

Niklas Dyrhaug

Nardo Bil ambassadør siden 2013

Niklas Dyrhaug har vært trofast Nardo Bil ambassadør siden 2013. På den tiden har klassiskspesialisten fra Tydal gått fra å kjempe om edelt metall i løypa til å bli ekspertkommentator på TV.

Kjører Jaguar I-Pace.

Mer om Niklas