Hvordan er det å jobbe som lærling hos Nardo Bil?

Vi er alltid på jakt etter dyktige lærlinger som har lyst til å jobbe hos oss. Odin Holden er en av dem, og er lærling hos Nardo Bil Ålesund.

God oppfølging 

I løpet av min arbeidsdag som lærling følger jeg kollegaer i deres arbeid på bil og kundeservice. Jeg får også egne arbeidsoppgaver, og om det blir for vanskelig eller det er noe jeg ikke kan, får jeg god hjelp til å gjøre jobben. Gjengen i Ålesund forklarer også detaljert hvordan ting er satt sammen og hvordan de funker, slik at jeg lærer å gjøre oppgaven selvstendig neste gang.

Jeg fikk lærlingplassen min her hos Nardo Bil Ålesund ved å sende jobbsøknad og CV til servicemarkedssjef. Etter en evalueringsrunde av søkere fikk jeg tilbud om lærlingplass. Før jeg startet som lærling her, gikk jeg TIP (Teknisk og Industriell Produksjon) på Borgund VGS, og deretter kjøretøy.

Gøy, lærerik og variert arbeidshverdag 

Som lærling er jeg veldig stolt og fornøyd over å kunne kalle Nardo Bil Ålesund for min arbeidsgiver. Vi har et veldig kjekt arbeidsmiljø, og jeg gleder meg hver dag til å starte en ny arbeidsdag og lære enda mer! Jeg har veldig kjekke kollegaer som stiller opp for meg og lærer meg bilrelaterte ting, kundebehandling og hvordan jeg jobber med arbeidsordre.

Det jeg synes er veldig spennende med å jobbe hos Nardo Bil Ålesund er at jeg får være mye i kontakt med kundene. Ikke bare lærer jeg meg å skru bil, og å bli en god arbeidstaker, men jeg lærer meg å håndtere kundene og! I tillegg liker jeg veldig godt at vi jobber i team!

Ung mannlig mekaniker
Mann undersøker hjulet på en hevet, sort Volvo