Nardo Bil Orkanger er årets Volvo-forhandler i Norge og årets forhandler på kompetanse!

Mandag 8. mai var hele forhandlernettverket til Volvo samlet på Skur 13, på Tjuvholmen i Oslo. Her arrangerte Volvo Car Norway årets forhandlerkonferanse med prisutdeling, som også inkluderte et eget pop-up-opplevelsessenter for nye, helelektriske Volvo EX90. Mange er spent på å oppleve denne og vi kan med sikkerhet si at det er bare å glede seg!

Fem personer på en scene under en prisutdeling med lys bak Oddgeir Estenstad, Frode Leraand og Morten Aftreth tar imot prisen på vegne av hele Nardo Bil Orkanger. Foto: Bilnytt.no

Den gjeveste prisen ble med hjem til Orkanger!

— Nardo Bil Orkanger er helt i toppsjiktet på både salg og service, og har et ekstraordinært samarbeid på tvers av avdelinger internt. Det er en meget velfortjent vinner!

Rita Kristin Broch
Administrerende direktør Volvo Car Norway

Broch trakk også veldig frem at Nardo Bil Orkanger er fremoverlente, initiativrike og omfavner konsepter fra Volvo på en meget god måte.

En glad og stolt daglig leder

Det er utrolig godt å motta en sånn hyllest på vegne av hele avdelingen, sier daglig leder Oddgeir Estenstad. Det beviser bare den enormt gode innsatsen vi har lagt ned over lang tid, og fortsatt gjør! Å bli hedret med en slik pris viser at vi har høy kvalitet i alt vi gjør, på tvers av avdelinger. Det gir enorm motivasjon og lyst til å bli enda bedre!

Vi vant også prisen Årets forhandler på kompetanse. Høy kompetanse hos alle medarbeidere er sterkt medvirkende til at vi går til topps i Årets Volvo-forhandler, så disse to prisene henger i stor grad sammen. Det er også sterkt at vi for andre år på rad er markedsleder i vårt distrikt, sier en stolt Oddgeir Estenstad.

— Tusen takk til alle sammen! Det her hadde aldri gått uten det fantastiske LAGET vi har på Orkanger. Vi står sammen, vi gjør hverandre gode og vi gir kundene gode opplevelser. Tusen takk for enorm innsats!

Med stolt hilsen Oddgeir E

En stor anerkjennelse for hele Nardo Bil Gruppen

Rune Wang-Henrichsen, konsernleder i Nardo Bil Gruppen sier at prisen betyr enormt mye for hele selskapet. Det er en stor anerkjennelse av vårt harde arbeid og vår dedikasjon til å levere alltid gode opplevelser til våre kunder.

— Vi har alltid satt kundene våre først. Det er fantastisk å se at dette blir anerkjent av både Volvo Car Norway og av kundene.

Rune Wang-Henrichsen
Konsernleder Nardo Bil Gruppen

Fredag 12. mai blir en stor dag for alle som er glad i kake!

Prisdrysset må feires! Vi inviterer både kunder, samarbeidspartnere og ansatte til kake og kaffe fredag 12. mai i våre lokaler. Det blir selvfølgelig også mulig å besiktige en bil eller to, vi har flere gode kampanjer gående.