Ta vare på det som er viktig for deg.

Volvos barneseter er testet og designet for at bilturen skal være tryggere og mer behagelig – både for deg og barna. Den nye generasjonen av barneseter og bilstoler fra Volvo bygger på over femti års erfaring, kunnskap og testing. Alle setene er designet for at de skal passe til bilen og være praktiske å bruke. Setene tåler hverdagsbruk og ulike forhold, som feks kulde og høy luftfuktighet.

Se vårt utvalg av barneseter og barneseteputer fra Volvo.

Bestill

Roterende bakovervendt barnesete

40–105 cm, nyfødt og opptil 4 år.

Perfekt løsning for barn opptil 4 år. Volvo sitt bakovervendte sete med svingfunksjon og barnesikring (ISOFIX) gjør det enklere å sette barnet ned i setet og løfte det ut. Når han eller hun er godt sikret, svinger du på setet til det festes med et klikk. Trekket i 80 % ull puster godt og vaskes i maskinen. Pris kr. 11 200.

Spedbarnssete

40–73 cm, eller opptil 10 måneder.

For bedre komfort og beskyttelse av spedbarn opptil 10 måneder (eller 40–73 cm) bruker du et ISOFIX-sertifisert feste på Volvo sitt bakovervendte barnesete. Barnesetet har dyp utforming og høye sider med nakkestøtte. Behagelig trekk i 80 % ull som puster godt og vaskes i maskinen. Setet har også et justerbart bærehåndtak. Pris inkl. isofix-base kr. 6 830.

Bakovervendt barnesete

9–25 kg, 9 måneder til 6 år.

Designet for å gi komfort og sikkerhet for barn mellom 9 måneder og 6 år (eller 9–25 kg), er vårt bakovervendte sete sikret med bilens sikkerhetsbelte og forankringsringer i gulvet.Trekket i 80 % ull er behagelig, puster godt og vaskes i maskinen. Setet tilbyr også romslig benplass og tilt- og lenemuligheter. Pris kr. 5 470.

Beltestol

15–36 kg, 4–10 år.

Det ideelle valget for de fleste barn i alderen 4–10 år (eller 15–36 kg). Volvo sin bilpute har polstret nakkestøtte, høye sider, og skulderbeskyttelse. Med ISOFIT installeres det enkelt og trekket i 80 % ull er behagelig, puster godt og vaskes i maskinen. Pris kr. 4 575.

Barnesetepute med rygg

15–36 kg, 4–10 år.

Til barn fra 4–10 år (eller 15–36 kg) gir Volvo sin bilpute med nakkestøtte god sikkerhet og behagelig bruk mens barnet vokser. Med fem høydeinnstillinger justeres bilputen enkelt til en mer avslappende posisjon. Trekket i 80 % ull er behagelig, puster godt og kan vaskes i maskinen. Pris kr. 3 200.

Bakovervendt eller forovervendt?

For at barnet skal tåle det kroppen blir utsatt for i en kollisjon, trenger det ekstra beskyttelse i form av babysete eller barnestol. Den sikreste måten å reise i en bil for barn er i et bakovervendt barnesete. Små barn som reiser i forovervendte barneseter, har opptil fem ganger så høy risiko for død eller alvorlig skade sammenlignet med barn i bakovervendt barnesete. Vi anbefaler at barn opptil fire år sitter bakovervendt i bilen.