Even Northug

Nardo Bil ambassadør siden 2023

Alder: 28 år
Bosted: Ilsvika
Klubb: Strindheim IL
Kjører: Volvo V60

Even Northug holder et par ski foran en svart Volvo

Nardo Bil har samarbeidet med team Northug over flere år, og i 2023 kom Even inn som ambassadør.

Northug-navnet fører med seg enorme forventninger. I 2022/2023 sesongen har yngstebror Northug har fått sitt definitive gjennombrudd, i en alder av 28 år. På vei mot toppen har Even vist en imponerende tålmodighet og trygghet.

3 pallplasser i Verdenscupen
31 Verdenscuprenn
2 år som ambassadør
Mann legger et par skistaver inn i svart Volvo

I vinter er det Even sin tur!

I fjor fikk Nardo Bil ambassadør Even Northug endelig landslagsplass. Her deler Even historier fra barndommen, innblikk fra landslaget og noen tips med oss glade amatører.

Les mer

5 raske med Even

1 Beste skituren?

Når våren kommer og sesongen er på hell tar vi oss tid til å kose oss ordentlig på tur. Da blir det kaffe og vaffel i solveggen på Elgsethytta eller Grønlia. På de turene dukker til og med den gamle Nardo Bil-favoritten Niklas Dyrhaug opp!

2 Fineste kjøreturen?

Småturene i det daglige, opp mot Skistua på vei til trening. Også er det fint å kjøre over Dovre og Valdressflya på vei til Beitostølen.

3 Beste stoppested langs veien?

På vei hjem fra sommersamlingen på Sognefjellet er det obligatorisk med et lang stopp på Bakeriet i Lom. Etter en uke med mye skigåing tar det lang tid før metthetsfølelsen kommer – da er det plass til mye bakevarer. Forresten, dette bør du egentlig spørre Emil Iversen om. Han kjenner alle bakerier som er langs veien!

4 På spillelista i bilen før skirenn?

Musikk med bra trøkk i. Det hjelper meg til å bli skjerpa, jeg trenger å gire meg opp før start.

5 Noen biltips du vil dele?

Ikke ha stavene slengende løst i skiboksen. Da kan de fort få skade og knekke når du legger kraft på stavtaket i løypa. Selv har jeg de i et stavrør inne i bilen. Det beskytter både stavene og interiøret i bilen.

Mann legger et par skistaver inn i svart Volvo
Mann går på langrennski