Volvo forlenger garantien til 150.000 kilometer!

Denne forbedringen kommer også med tilbakevirkende kraft, og vil gjelde alle nye Volvo-biler solgt i Norge innenfor de fem første årene fra registreringstidspunktet.

Volvo Car Norway styrker sine forpliktelser overfor norske bilister ved å utvide dekket kjørelengde for nybilgaranti fra 100.000 til 150.000 kilometer. Denne forbedringen kommer også med tilbakevirkende kraft, og vil gjelde alle nye Volvo-biler solgt i Norge innenfor de fem første årene fra registreringstidspunktet.

Erik Trosby, kommunikasjonssjef i Volvo Car Norway, uttaler: «Vi forbedrer garantivilkårene og gjør det enda tryggere å velge Volvo. Dette er en gladmelding til alle som kjører langt med bilen sin.»

Erik Trosby Kommunikasjonssjef Volvo Car Norway

Den utvidede garantien omfatter fem år og 150.000 kilometer, og vil være gjeldende for mer enn 50.000 Volvo-biler som allerede er på norske veier. Dette initiativet følger Volvos tradisjon med å tilby bransjeledende garantier for å gi kundene ekstra trygghet.

Trosby påpeker også at Volvo i 2019 innførte syv års og 150.000 kilometer garanti på bruktbiler gjennom Volvo Selekt-programmet. Den positive responsen fra kundene har resultert i en betydelig økning i salget av bruktbiler, og Volvo Car Norway planlegger ytterligere tiltak for å styrke attraktiviteten

Rune Wang-Henrichsen, som er konsernleder for Nardo Bil Gruppen, sier: «Vi er begeistret for denne oppgraderingen av garantivilkårene fra Volvo Car Norway. Dette gir våre kunder ekstra trygghet og viser Volvos forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet. Vi ser frem til å kunne tilby enda bedre garantibetingelser til våre lokale kunder.»

Rune Wang-Henrichsen, Konsernleder Nardo Bil Gruppen

Volvo Car Norway fortsetter å sette standarden for pålitelighet og kundetilfredshet ved å tilby bransjeledende garantier både for nye og brukte biler.