Julie Myhre

Nardo Bil ambassadør siden 2018

Alder: 26 år
Bosted: En kort kjøretur fra Nilsbyen
Klubb: Byåsen IL
Kjører: Volvo V90

Jente holde langrennski og staver foran en sort bil

Julie har fininnstilt siktet på Ski-VM i 2025. Veien dit går innom utallige treningsturer i Bymarka, hvor tankene går til et fullsatt Granåsen.

2 NM-gull
1 gull i junior-VM
1 pallplass i Verdenscupen
5 år som ambassadør
Jente (Julie Myhre) med langrennski

Julie drømmer om et fullsatt Granåsen

Hvordan er det egentlig å være ny på det norske langrennslandslaget? Her forteller hun om å være utfordrer, debuten i Tour de Ski og viktigheten av lokale støttespillere.

Les mer

5 raske med Julie

1 Beste skituren? 

Øvre del av Bymarka, over Storheia med utsikt til Fosen. Også tar jeg alltid drikkepause på Solemsåsen og nyter synet av Trondheim under meg.

2 Fineste kjøreturen? 

Fjellseterveien. På vei opp mot Skistua kan det gå fra slaps til full vinter! I tillegg er dette bakken hvor jeg går rulleskiintervaller på sommeren.

3 Beste stoppested langs veien? 

Oppover Gudbrandsdalen blir det alltid kaffestopp på Dombås. Hvis været tillater det legger jeg inn et stopp over Dovre.

4 På spillelista i bilen før skirenn? 

P4 og Lyden av Norge. Ellers går det i Spotify på anlegget i bilen.

5 Noen biltips du vil dele? 

På skirenn under pandemien fikk vi ikke lov til å oppholde oss i smøretraileren eller varmestua. Jeg gikk mye Norgescup og sprintkonkurranser blir lange dager. I pausene mellom prolog og kvartfinale la jeg ned setene i bilen og lå med beina høyt. En romslig Volvo ble rett og slett redningen!

Jente sitter i førersete i en nil med langrennstøy på
Julie Myhre skøyter på langrennski

Med både treningstøy og strikketøy i bagen

Mellom øktene blir diagonalgang og staking i skiløypa avløst av to rette og en vrang. På skirenn og treningssamlinger er strikketøyet alltid med i bagen. Landslagets mest effektive strikker er for øvrig Lotta Udnes Weng. Mellom OL i 2022 og Tour de Ski året etter strikket hun 12 gensere!

Jente (Julie Myhre) legger ski inn i bagasjerommet på en bil